Duo rolgordijnen

Wanneer je graag nieuwe raamdecoratie wilt, waar begin je dan met zoeken? Er is ontzettend veel keus waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wij hebben een type raamdecoratie voor jou wat trendy en functioneel maar tegelijkertijd ook een echte sfeermaker is: duo rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn het absolute trenditem van dit moment. We zijn benieuwd wat jij hiervan vindt!

Wat zijn duo rolgordijnen?

Duo rolgordijnen bestaan uit horizontale banen die in een soort gesloten lus met een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar geschoven kunnen worden. Door het transparante karakter hebben duo rolgordijnen iets weg van vitragegordijnen, maar dan met een strak visueel effect. Door de banen langs elkaar te bewegen kun je de lichtinval perfect regelen. Een functionele vorm van raamdecoratie maar ook stijlvol en decoratief!

Bekijk meer raamdeco inspiratie

Het beste van twee werelden

Een rolgordijn brengt sfeer en kun je op elke gewenste hoogte bedienen, maar mist de doorkijk van een jaloezie. Een duo rolgordijn is dé perfecte combinatie van een standaard rolgordijn en de jaloezie; het beste van twee werelden. Duo rolgordijnen worden daarom ook wel roljaloezieën genoemd. Deze vorm van raamdecoratie is dus ontzettend veelzijdig en zijn geschikt voor de meeste ruimtes. In welke ruimte zou jij duo rolgordijnen ophangen?

Kleuren & stoffen

Duo rolgordijnen zijn leverbaar in een groot aantal stoffen; van standaard tot luxueus. De niet doorzichtige banen kunnen een unikleur hebben, maar dit hoeft niet! Je kunt spelen met verschillende kleuren, stofsoorten en combinatie van brede en smallere banen. En dit allemaal bij één rolgordijn! Let op: niet alle stoffen zijn geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Wij beschikken over verschillende stalen waardoor jij alle soorten stoffen en kleuren kunt voelen en zien zodat je een rolgordijn uit kunt kiezen die perfect matcht met jouw interieur en ruimte!

Speelse lichtinval

Bij een duo rolgordijn draait het om transparantie. Door de combinatie van transparante en semi-transparante stoffen kun je het daglicht filteren op een manier die past bij je interieur én bij het moment van de dag. Hoewel transparantie de belangrijkste factor is bij duo rolgordijnen, is dit niet de enige mogelijkheid. Door een verduisterende stof te kiezen voor de niet-transparante banen kun je een bijna geheel verduisterend gordijn creëren. Zo kun jij de mate van licht / donker en privacy perfect regelen!

Merken

De Twist® rolgordijnen van Luxaflex® zijn een voorbeeld van duo rolgordijnen waarmee je de perfecte sfeer kunt creëren. Krachtige strepen, grafische accenten of stippenpatronen? Wat jouw stijl ook is, in deze collectie vind je altijd een ontwerp wat bij jou past! Een andere specialist op het gebied van raamdecoratie is Zonnelux. De duo rolgordijnen van dit merk worden op maat gemaakt van de beste materialen. Maatwerk vraagt om vakmanschap en dat is precies wat Zonnelux doet in zijn fabrieken in Europa waar ieder product deels met de hand wordt gemaakt. Voor welk merk ga jij?

Trendy raamdecoratie

Heb jij een rustig interieur met naturel tinten? Duo rolgordijnen kunnen in ontzettend veel kleuren op maat worden gemaakt, waaronder in mooie witte of beige tinten. Een perfecte aanvulling voor je interieur dus! Maar ook als je houdt van kleurrijk en opvallend, kun je met een duo rolgordijn jouw interieur een kleurrijke boost geven! Welke stijl past het beste bij jouw interieur?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij snappen als geen ander dat het lastig is om een keuze te maken. Wij helpen je daar graag bij! Kom eens langs in onze winkel of stel hieronder je vraag aan onze specialisten. Zo vinden wij samen met jou de perfecte raambekleding voor jouw woning!

filter en sorteer