Barkrukken

Resultaten 1-16 van 61

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 61

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Breng jij ook graag veel tijd door in de keuken? Heb je daarbij een bar in de keuken of een hoge eettafel? Denk dan eens na over barkrukken. Het is ook een handige manier om extra zitruimte te creëren bij verjaardagen of als je visite krijgt. Ontdek de mogelijkheden van barkrukken.

Verschillende soorten barkrukken

Barkrukken variëren in hoogte en design, daarom is het handig om te weten waar je op moet letten bij een barkruk. Want je wilt niet alleen een barkruk die goed staat, de kruk moet ook lekker zitten en precies aan de keukenbar en/of hoge eettafel passen. Ben je op zoek naar barkrukken, dan moet je altijd rekening houden met de hoogte van jouw keukenbar en/of hoge eettafel. We adviseren om altijd z’n dertig centimeter op te laten tussen de bovenkant van de zitting en de bovenkant van het blad. Een gemakkelijke oplossing hiervoor is natuurlijke een verstelbare barkruk, waarbij je gemakkelijk zelf de hoogte bepaalt. Net als stoelen en banken, zijn barkrukken ook verkrijgbaar in verschillende materialen. Welk materiaal het best bij jou past, is puur afhankelijk van jouw interieursmaak en het comfort waar je naar op zoek bent. Houd je van een natuurlijke uitstraling, kies dan een houten barkruk en kies je voor een barkruk met leren zitting dan zit je zo comfortabel mogelijk.

Barkruk kookeiland

Barkrukken zijn dus niet alleen handig, ze brengen ook echt sfeer in huis. Op de modellen bij Boer Staphorst zit je comfortabel en kun je rustig de ochtend beginnen met de krant of na jouw werkdag even bijkomen met een hapje en een drankje. Zet jouw barkruk aan het kookeiland om daar tijd door te brengen terwijl je tegelijkertijd ook aangenaam zit. Jouw barkrukken kun je in dezelfde kleur kiezen, maar ook leuk is het om af te wisselen voor nog meer kleur en sfeer in huis.

Ontdek onze mogelijkheden op het gebied van barkrukken. Kom je er zelf niet helemaal uit welke barkruk nu het beste in jouw situatie past? Onze woonadviseurs staan voor je klaar en helpen je graag verder.