Kledingkasten

Herken je ook dat gevoel dat je het liefste jouw kleding netjes opgeborgen wilt hebben? Want niets vervelender dan wanneer je dat ene kledingstuk niet terug kan vinden omdat het ergens weggestopt ligt waardoor je onnodig veel tijd kwijt bent. Tijd dus voor nieuwe kledingkasten! Samen creëren we de ideale kledingkasten, geheel naar jouw wensen en behoeften.

Contact opnemen met onze adviseurs

Dé ideale kledingkast op maat

Wanneer je op zoek bent naar kledingkasten voor jouw slaapkamer, dan is het belangrijk dat deze het juiste formaat hebben voor in de ruimte. Je kunt dan kiezen voor een standaard maat, maar je kunt ook kiezen voor een kledingkast op maat wanneer de formaten van een standaard kast niet overeenkomen. Met kledingkasten op maat stel je precies een kast samen zoals jij die graag wilt hebben. Het is maar net wat jij wilt!

Ook voor een kledingkast voor onder een schuin dak of in een andere hoek ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden op allerlei manieren maatwerkoplossingen voor jouw kledingkast, ofwel garderobekast. Kieren en onbenutte hoeken zijn bij deze dan verleden tijd. De kastindeling kan dan ook helemaal afgestemd worden op jouw wensen en behoeften. Maar hoe ziet jouw droomkledingkast eruit? Natuurlijk mooi van buiten en praktisch van binnen. Aangezien je met de juiste indeling veel opbergruimte creëert en geen centimeter in de ruimte onbenut laat.

Kies voor de juiste indeling

Over het algemeen kom je bij een standaard kastinterieur niet altijd uit in verhouding met de hoeveelheid kleding die in de kast moet passen. Bij een standaard kastinterieur hebben we het over een kledingkast welke is voorzien van bijvoorbeeld maar één of twee legplanken. Met een kledingkast op maat en een kledingkast waarvan je zelf de indeling bepaalt, is dat verleden tijd.

Je kiest namelijk niet alleen de buitenkant. Nee, integendeel! Ook het kastinterieur stel je helemaal zelf samen, denk hierbij aan opties zoals extra legplanken, extra roedes, vakverdelers, lades en uittrekbare kledingliften. Je kunt ook nog denken aan (ingebouwde) verlichting, aparte rekken voor schoenen en dassen en noem het maar op. Er zijn talloze mogelijkheden voor de juiste indeling van jouw kast(interieur). Het is ook mogelijk om bij een standaard kledingkast de indeling aan te vullen met de benoemde accessoires.

Jouw kledingkast samenstellen

Op het gebied van een kledingkast is een heleboel mogelijk, maar waar begin je bij het samenstellen? Maak van tevoren een wensenlijstje wat echt niet mag ontbreken in de kledingkast. Welke accessoires wil je graag in jouw kast hebben? Voor welke kleur ga je? Misschien is een zwarte kledingkast wel een goede toevoeging in de kamer als eyecatcher. Of wellicht kies je toch eerder voor een houten kledingkast in een naturel tint voor rust en eenheid.

Naast al deze factoren zijn deuren ook een belangrijke factor. Deze hebben een groot effect op de sfeer in de kamer. Met deuren zorg je er namelijk voor dat alles netjes is gewerkt. Een kledingkast met draaideuren geeft jouw kast een strakke look en zorgt ervoor dat je alle deuren tegelijk open kunt zetten. Door de openslaande deuren heb je bij een draaideurkast in één oogopslag een overzicht van al jouw kleding. Hoe praktisch is dat?!  

Wil je de ruimte in de kamer liever helemaal optimaal benutten? Kies dan voor een kledingkast met schuifdeur. Een schuifdeurkast ziet er niet alleen stijlvol uit, deze is ook nog eens hartstikke praktisch.

De adviseurs helpen je graag verder!

Ben je op zoek naar een kledingkast? Dan kom je er al snel achter dat er een heleboel mogelijkheden zijn. Wellicht moet de kast zelfs op maat gemaakt worden. Als we samen hebben gekeken wat de wensen zijn, dan zorgen we ervoor dat we samen op jouw droomkast uit komen. Vervolgens komen de monteurs de kledingkast inmeten en monteren bij jouw thuis.

Maar wellicht ben je er nog niet helemaal uit welke kast het moet worden? De adviseurs van de kastenafdeling helpen je graag verder bij jouw kledingkast. Heb je vragen voor één van de adviseurs of wil je een afspraak inplannen voor het creëren van jouw kledingkast?

Neem contact op met de adviseurs

filter en sorteer