Deuren op maat

Deuren op maat

Tegenwoordig heb je de mogelijkheid om je eigen deur samen te stellen! Door jouw stijl te kiezen en het meetwerk te doen, kun je jouw deur helemaal compleet maken. Op deze manier weet je zeker dat de deur perfect bij jou huis past. Maak de deur af met allemaal bijbehorende accessoires, en voilà: een deur op maat!

De perfecte deur op maat

Om zeker te weten dat jij de perfect deur op maat kiest, zijn er een aantal stappen die je langs moet lopen.

Stompe of opdekdeur

Van te voren is het belangrijk om te bepalen of je een stompe of een opdek deur wilt. Bij een stompe deur valt deze helemaal in het kozijn. Kies je voor een opdekdeur, dan zal de deur voor een gedeelte over het kozijn heen vallen.

Draairichting

Daarnaast is het van belang om de draairichting te bepalen. Hiervan is geen sprake bij een stompe deur. Bij een opdekdeur daarentegen wel!

Afmetingen

Het is ook belangrijk om de maat van de deur te bepalen. Om zeker te weten dat de deur het juiste formaat heeft, is het goed om gebruik te maken van onze inmeetservice!

Bijpassend glas

Natuurlijk is het niet vanzelf sprekend dat een deur voorzien is van glas. Het is dan ook goed om te bepalen of je uberhaupt een deur met glas wilt, mocht dit het geval zijn, moet je nog bepalen wat voor glas je wilt!

De juiste stijl

Wanneer je naar alle praktische aspecten van jouw nieuwe deur op maat gekeken hebt, komen we eindelijk bij het allerleukste onderdeel. Namelijk het bepalen van de stijl van jouw deur! De deur moet namelijk perfect passen bij de stijl van jouw huis. Wanneer je voor een nieuwe voordeur gaat, is het goed om zowel te kijken naar de buitenkant van het huis, als naar het interieur aan de binnenkant. Ga je voor een nieuwe deur in huis? Zorg dat deze perfect in jouw inrichting past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere, industriële deur? Of ga je voor een mooie houten deur, die ontzettend goed past in jouw Scandinavische interieur?

Wil jij graag een deuren op maat laten maken? Stel hieronder jouw vraag en onze deurenspecialisten helpen je graag verder!

filter en sorteer