Inbetween gordijnen

Wil jij de lichtinval filteren maar vind je tegelijkertijd privacy ook belangrijk? Dan zijn inbetweens echt ideaal voor jou! Deze luchtige gordijnen geven namelijk jouw interieur de sfeer waar jij naar op zoek bent!

Regulier de lichtinval

Inbetween gordijnen laten veel daglicht naar binnen. Je kunt met deze gordijnen heerlijk naar buiten kijken en genieten van natuurlijk licht. Maar tegelijkertijd zorg je ervoor dat de nieuwsgierige overburen niet zo makkelijk bij jou naar binnen kunnen kijken. Dit maakt dat deze gordijnen ideaal zijn voor in de woonkamer. Qua lichtdoorlatendheid zit een inbetween tussen een overgordijn en vitrage in. De luchtige gordijnen geven jouw interieur pas echt sfeer! Inbetween gordijnen dragen bij aan een goede akoestiek in huis en dempen het geluid, een echte musthave voor in huis dus!

Lees meer over vitrage

Lekker licht in huis

Wanneer de zon buiten schijnt en je wilt daarvan meegenieten, dan kies je voor transparante gordijnen. Je haalt hiermee echt de zomer in huis. De trendy gordijnen geven een open en luchtig gevoel in je interieur. Want in de gang, keuken en woonkamer wil je niet altijd kiezen voor dikkere gordijnen. Daarom is een inbetween gordijn dé perfecte oplossing. Dit gordijn laat meer licht door dan een overgordijn, maar is minder lichtdoorlatend dan vitrage gordijnen. Wanneer dit gordijn het zonlicht subtiel doorlaat, dan krijg je een prachtige lichtinval in de kamer. Zelfs wanneer de gordijnen compleet gesloten zijn. Dit is dus de perfecte balans, want je behoudt jouw eigen privacy!

Bij inbetween gordijnen kun je kiezen voor een meer basic look en een rustige uitstraling met de effen inbetweens. Dit is voor grote oppervlakken bijvoorbeeld zeer geschikt. Wil je toch iets meer kleur en/of patroon toevoegen in jouw interieur? Ook dat kan met inbetween gordijnen. Net iets dikker dan vitrage, maar met genoeg privacy. Dat zijn inbetween gordijnen.

Kies jij ook voor inbetween gordijnen in jouw interieur? Maar ben je er nog niet uit welke het beste bij jou passen? Onze gordijnspecialisten helpen je graag verder. Zij weten precies welke inbetween gordijnen het beste in jouw interieur passen.

Plan jouw afspraak

filter en sorteer