Schuifdeuren binnen

Schuifdeuren binnen

Wanneer je op zoek ben naar een nieuwe deur is het zeker de moeite waard om eens naar een schuifdeur te kijken! Deze deuren zijn ideaal voor wat kleinere ruimtes, of ruimtes waar een draaideur niet handig is. Of ga zelfs voor twee schuifdeuren, op die manier kun je twee ruimtes op een ontzettend mooie manier in elkaar ver laten lopen. Ontdek waarom wij fan zijn van schuifdeuren!

De perfecte schuifdeur

Een schuifdeur is ideaal, je hoeft namelijk in de ruimte geen rekening te houden met het openslaan van de deur. Zo bespaar je heel gemakkelijk een hele boel ruimte. Daarnaast zijn schuifdeuren ook nog eens ontzettend mooi en heb je de keuze uit vele verschillende deuren. Heb je een industrieel interieur? Kijk dan eens naar een stoere metalen schuifdeur, met glas. De ruimte zal gevuld worden met licht, en daar door een stuk groter lijken. Houd je meer van een landelijke stijl? We hebben ook houten schuifdeuren, deze zal voor een warme sfeer in de kamer zorgen.

Ontdek onze binnendeuren

Het juiste schuifdeursysteem

De schuifdeur kan door middel van het juiste schuifdeursysteem geplaatst worden in de woning. Hierbij is het belangrijkste dat de deur recht komt te hangen en dat deze op een soepele en geruisloze manier open en dicht gaat. Het schuifdeursysteem bestaat uit een wielset en een rail. Hierbij kun je kiezen uit een rollend of hangend systeem. Bij een rollend schuifdeursysteem, zal de deur over een vloerrail rollen. De schuifdeuren zullen stabiel zijn, doordat ze zowel onder- als bovengeleiding hebben. De deur zal op de vloerrail steunen, waardoor er geen zware constructie aan het plafond nodig is.
Bij een hangend schuifdeursysteem hangt de deur aan een plafondrail. Dit is de perfecte keuze wanneer je graag een scheidingswand wilt. De wielen zitten boven op de deur en zijn eveneens als bij het rollende systeem niet zichtbaar. Doordat je geen vloerrail op de vloer hebt, zal de deur deze ook niet kunnen beschadigen!

Dubbele schuifdeuren

Wanneer je voor een groots entree wil gaan naar bijvoorbeeld de woonkamer, zijn dubbele schuifdeuren de perfecte keus! Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor schuifdeuren met glas, zullen de deuren de verschillende ruimtes van elkaar scheiden, maar het licht nog altijd doorlaten. Hierdoor zal het een mooi geheel worden en ontzettend ruimtelijk ogen! Wat dacht je bijvoorbeeld van dubbele schuifdeuren met een stoere, industriële look? Helemaal in de trend van nu!

Wil jij graag schuifdeuren binnen in jouw woning? Stel hieronder dan jouw vraag aan één van onze deurenspecialisten.

filter en sorteer