Houten voordeur

Houten voordeur

De binnenkomer in de woning is toch wel de voordeur. Wil jij jouw huis graag een stukje karakter geven? Dan is een massief houten voordeur de perfecte keuze. Deze zal jouw woning een echte boost geven, het zal een ware eyecatcher zijn! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

De perfecte houden voordeur

Als het gaat om een houten voordeur zijn de mogelijkheden eindeloos. Samen met onze deurspecialisten kun jij jouw perfect voordeur ontwerpen. Zo zijn de voordeuren in verschillende soorten hout te leveren, waar onder eikenhout en merantie. Bovendien kun je kiezen uit verschillende motieven, denk bijvoorbeeld aan verticaal, horizontaal, visgraat. Door te lakken of oliën kan de deur de kleur krijgen die jij wilt! Om de deur helemaal af te maken, kun je kiezen uit vele soorten deurbeslag.

Het juiste hout

Bijna het hele assortiment aan houten voordeuren is van FSC® gecertificeerde (hard)houtsoorten gemaakt. De deuren worden enkel van houtsoorten gemaakt die aan de Europese wet- en regelgeving voldoen, zo wordt de import van illegaal gekapt hout voorkomen. De deuren worden allemaal van te voren behandeld, zo weten we zeker dat ze lange tijd mee gaan en in perfecte conditie blijven. Zelfs in Nederland, met een afwisselend klimaat!

De voordelen van een houten voordeur

Het kiezen voor een houten voordeur is een goede optie! De deuren zijn namelijk extreem duurzaam, dankzij het FSC hout, waarvan de deuren gemaakt worden. Doordat hout een natuurproduct is, ziet de deur er hoe dan ook ontzettend goed uit. Bovendien is het hout gemakkelijk te bewerken, zodat deze er precies zo uit ziet als jij wilt. Daarnaast heeft het hout ook nog eens een hoge isolatiegraad!

Ben jij opzoek naar een houten voordeur? Stel hieronder dan jouw vraag aan één van onze deurenspecialisten.

filter en sorteer