Voordeur

Voordeur

De voordeur van jouw woning is eigenlijk het visitekaartje! De binnenkomer, die de uitstraling van de woning versterkt en het een absolute boost geeft. Het is dan ook belangrijk dat je de perfecte voordeur uitkiest voor jouw huis. Bij Boer Staphorst hebben we een ruim assortiment met verschillende deurenmodellen, voor iedere woning een passende deur!

Voordeuren in allerlei stijlen

Het is goed om van te voren al vast te bedenken wat voor soort deur je wilt hebben. Ga je zoeken tussen moderne, stoere voordeuren? Of heb je liever een tijdloos model, waarvan je zeker weet dat deze jaren gebruikt kan worden? Of ga helemaal out of the box en maak jouw voordeur helemaal eigen, in jouw kleur met jouw toevoegingen!

De perfecte voordeur

Bij het kijken naar voordeuren is niet alleen belangrijk om te letten op de uitstraling van de deur, of wat jij mooi vindt. De voordeuren hebben namelijk niet allemaal dezelfde maat. Je moet van te voren dus zeker weten dat de voordeur die je wilt aanschaffen, precies de goede maat heeft.
Daarnaast heb je ook nog eens twee verschillende soorten deuren. Namelijk een stompe deur en een opdek deur. Bij een stompe deur, ligt de deur volledig in de deurpost. Hierbij maakt de draairichting dan ook niet uit. Wanneer je kiest voor een opdek deur zal de deur bij het sluiten deels op het kozijn liggen. Let hierbij dan ook goed op de draairichting van de deur, kies je voor een linksdraaiende of rechtsdraaiende deur.

Safety first!

Een voordeur is net als andere buitendeuren om je veiligheid te garanderen, het is de bescherming tegen ongewenst bezoek. Zo zijn de deuren van ons merk Skantrae gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 2. Daarnaast heeft het merk een ruim assortiment met moderne PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) gecertificeerde meerpuntssluitingen. Deze kunnen eventueel bij bestelling al in de deur gemonteerd worden. Het glas dat in de deuren zit, bestaat uit veiligheidsglas dat voldoet aan de NEN 3569 norm. Dit houdt in dat het glas vijf keer sterker is dan normaal glas, de kans op breuk is dan ook aanzienlijk kleiner.

Ben jij opzoek naar een nieuwe voordeur? Stel hieronder jouw vraag, onze specialisten helpen je graag verder!

filter en sorteer