Industriële binnendeur

filter en sorteer

De trend industrieel wonen is nog steeds van nu! Deze stijl wordt tegenwoordig zelfs doorgetrokken in de deuren. Ze hebben een fijne, minimalistische vormgeving en zullen ware eyecatchers in je interieur zijn. Er zijn verschillende industriële binnendeuren, zo kun je kiezen voor een draaideur, een schuifdeur of een taatsdeur.

Draaideuren

Dit gevestigde deurmodel is in vrijwel iedere kamer toe te passen. Ga voor een strak en industrieel ontwerp en maak de deur tot een eyecatcher in het interieur. Daarnaast is het goed om voor een bijpassend metalen kozijn te kiezen, om zo de strakke stijl door te trekken en een samenhangend geheel te krijgen. Voor grotere entree kun je ook kiezen voor een dubbele draaideur!

Schuifdeuren

Wanneer je kiest voor een schuifdeur, bespaar je op een stijlvolle manier een heleboel ruimte. De kunt de ruimte efficiënt inrichten, je hoeft namelijk geen rekening te houden met openslaande deuren. Een gaaf ontwerp van de deur in combinatie met een bijpassend, opvallend schuifsysteem zal gegarandeerd een blikvanger in het interieur worden!

Taatsdeuren

De taatsdeur zal hoe dan ook opvallen in het interieur. Bij deze deur heb je namelijk geen kozijn nodig, de deur zit namelijk direct in het plafond of de muur en de vloer verankerd. Het draaipunt van de deur zit op de onder- en bovenzijde, waardoor de deur zowel naar binnen als naar buiten gedraaid kan worden. Ga voor een extra groots effect en kies voor dubbele taatsdeuren!

Nieuwsgierig geworden naar onze industriële deuren? Kom dan eens langs in onze showroom om het assortiment te ontdekken!