Salontafels

Resultaten 1-16 van 70

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 70

Pagina
per pagina
filter en sorteer

De salontafel is letterlijk het middelpunt van jouw woonkamer. Wanneer de salontafel past bij de bank en de rest van het interieur, dan komt deze pas echt tot zijn recht. Bij Boer Staphorst shop je mooie, opvallende tafels. Maar ook voor klassieke tafels met een ingetogen look kun je bij ons terecht!

De look

Een salontafel matchen met je eetkamertafel, dat geeft een evenwichtig geheel. Of maak een statement met een compleet andere stijl dan de eettafel voor een speels effect! Marmer, hout, staal. Het is allemaal mogelijk. Maak de look af met stijlvolle accessoires en je hebt een mooie blikvanger!

Vormen

Salontafels zijn er in alle soorten, maten en vormen. Ga voor een strak designmodel van Bolia of ga voor een robuuste, industriële look van By-Boo. Kijk ook eens naar de rest van je interieur. Wil je verschillende vormen combineren? Of houd je van rust en ga je voor vormen die terugkeren in je interieur?

Functies

Jouw designtafel kiezen en combineren met de mooiste accessoires. Of ga je juist voor een tafel met opbergmogelijkheden voor tijdschriften en je afstandsbediening. Een salontafel heeft voor iedereen een andere functie. Bij ons shop je voor alle mogelijkheden!

Door de ruime keuze begrijpen wij dat het lastig kan zijn om een salontafel te kiezen die bij jou past. Onze interieurspecialisten helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste tafel!