Thuiswerkplek

Thuiswerkplek
filter en sorteer

Een greep uit onze merken

De werkplek wordt een steeds belangrijker onderdeel van het interieur. We werken meer thuis, maar ook bij het doen van je persoonlijke administratie wil je dit in alle rust en comfort kunnen doen. Tegelijkertijd moet het ook een inspirerende omgeving zijn waarin je optimaal kunt functioneren!

Bureaus en bureaustoelen

Bij Boer Staphorst vind je de meest uiteenlopende modellen bureaus en bureaustoelen. Er is dus altijd wel een item wat aansluit bij jouw wensen. Warme kleuren, natuurlijke materialen, wat ook maar bij jouw stijl past. Combineer je bureau en stoel met een functionele kast, en het werken kan beginnen!

Functionaliteit en comfort

Het belangrijkste aspect van een goede werkplek is dat deze functioneel is. Een bureau op de juiste hoogte. Een fijne bureaustoel voor een comfortabele zithouding. Goede verlichting waardoor je ook tijdens de donkere dagen optimaal kunt werken. Allemaal aspecten waardoor jij het beste uit jezelf kunt halen!

Inspirerend

Niet geheel onbelangrijk; een werkomgeving moet inspirerend zijn zodat je optimaal kan functioneren. Een warme kleur of juist een lichte, frisse kleur. Leer of een zachte stof. Allemaal verschillende mogelijkheden om jouw werkplek aan te passen naar de sfeer die bij jou past. Wat inspireert jou?

Wil je jouw perfecte werkplek creëren maar weet je niet waar je moet beginnen? In onze winkel kun je terecht voor een persoonlijk advies en zoeken wij samen met jou de perfecte werkplek uit die past bij jouw wensen.