Laagpolige vloerkleden

Resultaten 1-16 van 156

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 156

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Een laagpolig vloerkleed heeft meerdere voordelen ten opzichte van een hoogpolig vloerkleed. Voor elk interieur is er wel een laagpolig vloerkleed te vinden. Door de verschillende prints, kleuren en materialen is er altijd wel een karpet wat bij jouw interieur past.

Functionaliteit

Een laagpolig vloerkleed is functioneel in meerdere opzichten. Het is eenvoudiger schoon te maken dan een hoogpolig vloerkleed. Heb jij kinderen die wel eens wat laten vallen? Of een huisdier wat graag op het vloerkleed ligt? Dan is een laagpolig vloerkleed uitermate handig én het geeft daarbij sfeer in je woonruimte. Een vloerkleed onder je eetkamertafel zou ook prima kunnen.  Houd er rekening mee dat een vloerkleed op deze plek iets sneller vies wordt. Maar door de relatief eenvoudige reiniging is een laagpolig vloerkleed onder je eettafel dus helemaal geen gek idee! Een laagpolig vloerkleed is daarnaast ook prettiger bij het verschuiven van je eetkamerstoel. Zorg er dan wel voor dat je vloerkleed aan alle kanten iets uitsteekt. Zo kun jij je stoel verschuiven zonder dat deze naast het kleed terecht komt!

Diverse soorten & maten

Een vloerkleed geeft een huiselijke sfeer aan je interieur. Voor een unieke en vrolijke touch ga je voor de vloerkleden van Doing Goods. Dit zijn vrolijke kleden uit het dierenrijk die zeker een glimlach op je gezicht zullen toveren! De vloerkleden worden in India helemaal met de hand gemaakt met geduld en liefde voor de lokale ambacht. Op deze manier worden er stuk voor stuk unieke items gecreëerd. Erg leuk voor in de woon- of kinderkamer! Ga je voor design en stijlvol? Dan zijn de vloerkleden van Zuiver heel divers. Verschillende prints en kleuren worden gecombineerd. Combineer vervolgens een paar vloerkleden met elkaar en je krijgt een mooi geheel. Voor elk wat wils!

Ben jij op zoek naar jouw perfecte laagpolige vloerkleed? Kom dan inspiratie opdoen in onze winkel.