Hoogpolige vloerkleden

8 Resultaten

per pagina

8 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Een hoogpolig vloerkleed is een echte sfeermaker. Het geeft jouw interieur in een handomdraai een huiselijke sfeer. Kenmerkend zijn de lange en dikke garen waardoor het kleed warmte uitstraalt. Een hoogpolig vloerkleed is bovendien geschikt voor elk interieur en is in vele soorten en maten te krijgen.

Sfeermaker

Een hoogpolig vloerkleed brengt sfeer en warmte in je woning. Dit item kan je ruimte echt compleet maken. In je woonkamer brengt een hoogpolig kleed warmte. Wanneer je een modern interieur hebt met strakke lijnen, maak je het wat knusser met een hoogpolig vloerkleed. Niet alleen in de woonkamer is een hoogpolig vloerkleed het perfecte accessoire. Een kleed maakt de slaapkamer ook heerlijk knus. In de ochtend met je blote voeten uit bed stappen op je vloerkleed. Een goed begin van de dag! Een hoogpolig kleed is niet aan te raden in de werk- of eetkamer. Wanneer je schuift of rolt met je stoel, gaat dit vaak niet van harte. Voor deze ruimtes is een laagpolig kleed perfect!

Onderhoud tips

Een hoogpolig vloerkleed is niet moeilijk te reinigen. Door het losse materiaal is vuil er vaak makkelijk uit te halen met de stofzuiger. Klop het kleed ook af en toe eens uit. Hiermee komen bepaalde vuildeeltjes los die met de stofzuiger niet makkelijk los te krijgen zijn. Een wollen kleed is van nature vuilafstotend. Doordat er op de wol een klein vetlaagje zit, hecht vuil zich niet makkelijk aan het materiaal. Hierdoor komt het vuil makkelijk los. Een hoogpolig vloerkleed is dus niet alleen een sfeermaker maar ook functioneel!

Door de ruime keuze begrijpen wij dat het lastig kan zijn om een vloerkleed te kiezen die bij jou past. Onze interieurspecialisten helpen je graag bij het zoeken van het juiste kleed!