Bureaus

13 Resultaten

per pagina

13 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Werken en/of studeren gaat het beste aan goede meubelen. In de juiste werkhouding houd je het ook nog eens een stuk langer vol. Nu we de laatste tijd met zijn allen steeds meer thuiswerken dan voorheen is het prettig om een fijne en comfortabele werk- of studeerplek te creëren. Vind het bureau dat het beste bij je past!

De verschillende mogelijkheden

Een bureau kun je in verschillende ruimtes neerzetten, van de slaapkamer tot de studeerkamer. Super handig tijdens het thuiswerken en ook nog eens handig toe te passen als computertafel. Bureaus zijn er in verschillende soorten, maten, kleuren, materialen en opstellingen. Van moderne bureaus tot aan houten bureaus. Eventueel met opbergruimte zoals lades en open vakken, ideaal voor al jouw papieren en andere bureauaccessoires.

Voordat je over gaat tot aankoop van een bureau, ga dan voor een bureau dat passend is bij jouw lengte. Studeren of werken gaat namelijk het makkelijkste als je prettig zit. Een in hoogte verstelbaar bureau is ideaal als het bureau voor jouw kind is en hij/zij nog in de groei zit. Maar wil je efficiënt met de ruimte omgaan, dan is een hoekbureau een mooie uitkomst. Of ga voor een bureau met extra laden voor een overzichtelijke en rustige plek.

Een bureau moet functioneel en comfortabel zijn, maar daarnaast is het ook fijn als deze een mooie uitstraling heeft. Komt het bureau in de woonkamer te staan, dan is het naast een fijne werkplek, ook nog eens een mooie eyecatcher.

Maak jouw studieplek compleet

Jouw studeerplek is niet compleet met een goede en mooie bureaustoel. Denk bijvoorbeeld aan een hippe bureaustoel met een opvallend kleurtje of een kruk waarop je kunt bewegen. Want het zitcomfort verschilt per persoon. Kom dus gerust in onze winkel testen wat jij het prettigste vindt om op te zitten.

Bureaus in diverse stijlen

Onze collectie bestaat uit verschillende soorten bureaus. Of je nu een landelijke woonstijl hebt of meer een moderne woonstijl? Voor elke woonstijl hebben wij bijpassende bureaus! Daarbij kunnen de bureaus perfect gecombineerd worden met andere woonstijlen. In de zoektocht naar een geschikt bureau moet je ervoor zorgen dat je voldoende ruimte hebt tussen het bureau en de stoel. Weet je nog niet zeker welk bureau het beste bij je past? Je bent van harte welkom in onze winkel om je te laten adviseren. Zo vind je uiteindelijk een bureau waar je heerlijk aan kunt werken.

In onze showroom staan verschillende modellen bureaus voor je opgesteld. Kom proefzitten en ontdek welk soort het beste bij jouw past. Kom je er niet uit, dan helpen onze medewerkers jouw graag verder.