'Sterren van Boer'

We stellen graag de 'Sterren van Boer' aan jullie voor. De ene is iedere zaterdag en vakantie aan het werk als zaterdag-/vakantiekracht en de ander is ooit begonnen als zaterdag-/vakantiekracht bij Boer en nu doorgegroeid als fulltime medewerker op zijn/haar afdeling. Ja, je hoort het goed! Bij ons is het allemaal mogelijk!

Wil jij graag geld bijverdienen in het weekend en in de vakanties? Ben je een scholier of student en nog op zoek naar een bijbaan om een extra zakcentje bij te verdienen? Dan is dit je kans! We zijn namelijk op zoek naar meerdere zaterdag-/vakantiekrachten op diverse afdelingen. Want je staat er misschien niet altijd bij stil, maar jouw rol is ontzettend belangrijk.

Neem bijvoorbeeld onze kanjers op bovenstaande foto met ieder hun eigen verhaal hoe ze bij Boer terecht zijn gekomen. De ene is begonnen als stagiaire en krijgt te horen dat zij als zaterdag-/vakantiekracht binnen Boer werkzaam mag blijven. Een mooier compliment kun je niet krijgen! Of begonnen als zaterdag-/vakantiekracht bij Boer en vervolgens na de studie aan de slag als fulltime-medewerker in onze winkel. Er bestaan dus genoeg mogelijkheden om in het team en binnen de organisatie door te groeien. 

Kom je als zaterdag-/vakantiekracht werken bij Boer Staphorst, dan krijg je een onwijs leuke zaterdag-/vakantiebaan in een informele, open en gezellig werkomgeving met leuke collega’s en goede arbeidsvoorwaarden. Zeker het overwegen waard! Naar wie zijn we momenteel op zoek?

Dus ben je scholier of student en op zoek naar een bijbaan om een extra centje bij te verdienen? Heb je belangstelling en ben je beschikbaar op de donderdagavond, de zaterdagen en in de vakanties? Laat het ons weten! Je kunt je sollicitatie en actueel CV sturen naar [email protected] t.a.v. Lieneke Kuurman-Buitink of Lyan Huisman. Eerst wat meer info? Geen probleem! App jouw vraag naar 06 - 57 51 26 33, bel naar 0522 – 466 800 en vraag naar de afdeling Personeelszaken of mail naar voorgaand mailadres.