Baderie zekerheidsgaranties

Boer Staphorst heeft zich aangesloten bij de succesformule Baderie. Met de zekerheidsgaranties van Baderie weet u altijd precies waar u aan toe bent. Met zoveel zekerheid kunt u zich volledig richten op het realiseren van uw droombadkamer.

De zekerheidsgaranties van Baderie

Duidelijk over kosten
De badkamers van Baderie zijn helder geprijsd, mét of zonder installatie. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent. In de showroom, folder en op uw offerte en factuur is Baderie altijd helder over kosten.

Eén contactpersoon
In het voortraject heeft u contact met één adviseur en tijdens de realisatie met één installateur. Samen leveren ze de badkamer aan u op. Doordat we alle expertise in huis hebben, heeft u altijd te maken met onze eigen mensen.

Baderie garantie
Uw badkamer wordt opgeleverd met het Baderie Garantie Certificaat. Naast afbouwgarantie geeft Baderie u ook 5 jaar volledig fabrieksgarantie op alle bewegende onderdelen in uw badkamer.

Bij Boer Staphorst hanteren we de zekerheidsgaranties van Baderie. Dankzij deze garanties weet u altijd precies waar u aan toe bent. Lees hier meer over de werkwijze van Boer Badkamers >

filter en sorteer