Bodilson bank

Geen producten gevonden voor deze selectie.
filter en sorteer

Het merk Bodilson maakt zijn meubels uniek door moderne aspecten te combineren met comfortabel design en oude, authentieke details. Er worden vele verschillende materialen gebruikt, waardoor de prachtige meubels een wereldse en eclectische uitstraling krijgen. Met ook nog eens oog voor kwaliteit.

Thuis in elk interieur

De designers van Bodilson vinden dat jouw interieur een weerspiegeling is van wie je bent. Ze hebben dan ook een collectie banken, waarin je altijd een bank zult vinden die je nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen. Op jouw manier. Wat je ook wilt, trendy of tijdloos, modern of industrieel; een Bodilson bank is helemaal van nu en zal zich in iedere omgeving thuis voelen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om eenzelfde model bank met fluweelstof te laten bekleden, zo dat er een klassieke woonstijl ontstaat. Of om deze in een stoere microleder uit te laten voeren, voor een industriële inrichting.

Een diverse collectie

Wanneer je kiest voor een Bodilson bank, ga je voor een prachtige combinatie tussen Scandinavisch design en klassieke elementen. Ontdek bijvoorbeeld de spijlen in de rugleuning en ronde afwerkingen. Bovendien heb je de keuze uit prachtige leer- en stofsoorten, waardoor de banken stuk voor stuk ontzettend uniek zijn. Daarnaast geniet je op een Bodilson van een heerlijk zitcomfort! De banken zijn ook nog eens leverbaar in verschillende afmetingen, uiteraard met oog voor kwaliteit en design.

Een bank zonder zorgen

Boer Staphorst doet er alles aan om er voor te zorgen dat jij zorgeloos van je Bodilson bank kunt genieten. Ga voor optimaal gemak en kies voor de All in House Service. Dan weet je zeker dat je 5 jaar lang gegarandeerd bent van hulp bij eventuele calamiteiten bij jouw bank en/of fauteuil. Deze service gaat dan verder waar de normale fabrieksgarantie ophoudt.

Ontdek de All in House service

Wil jij graag een Bodilson bank? Kom proefzitten in onze ruime showroom en krijg persoonlijk advies van onze woonspecialisten.

Bekijk de openingstijden