Stel je eigen bank samen!

Stel je eigen bank samen!

Stel je eigen bank samen met de stoere elementenbank Vision van Maxfurn. Deze bank bestaat uit allemaal losse elementen. Ieder element is verkrijgbaar in leer, verschillende stoffen, stiksels en kleuren en zelfs te bestellen met een gestoffeerde zijkant. Kies de elementen naar eigen wens en creëer je ideale droombank!

Eindeloos variëren met de elementenbank

Op de afbeelding hieronder is te zien dat de elementen te verkrijgen zijn in het stoere Cowboy leer, maar ook in een tal van andere leersoorten. Ieder element kan ook los of later op een andere plek geplaatst worden. Hierdoor ben je niet gebonden aan een vaste opstelling en kun je eindeloos variëren met deze mooie bank.

Tip: kies contrast stiksels voor een extra stoere uitstraling!

Cowboy leer: stoer, solide en oersterk

Cowboy leer is stoer, solide en oersterk. Het oogt stoer en wild, net zoals de buffel zelf. De huiden zijn chroom-gelooid en door en door geverfd. Vervolgens zijn de huiden gefinished met een combinatie van olie en wax. Het uiteindelijk droogmalen van het leer geeft een natuurlijke en zachte uitstraling. En het mooie is: hoe ouder het leer is, hoe mooier het wordt. Zo heb je jarenlang plezier van deze prachtige, stoere bank.

In onze showroom

In onze showroom staat de elementenbank in de uitvoering Cowboy leer. Deze bank is met de grootste zorg gestoffeerd en bekleed met ‘echt buffel-leder’. Dit creëert een echte vintage-look en maakt alle huiddelen uniek.

Kom langs in onze winkel en ontdek de stoere Vision bank! Onze medewerkers helpen je graag bij het samenstellen van uw ideale droombank.

Delen