Laden...

Siemens Home Connect

Siemens Home Connect

Even checken of u nog genoeg melk in de koelkast heeft terwijl u in de supermarkt staat? Dat kan met Siemens Home Connect! Met Siemens Home Connect bent u verbonden met uw wasmachines, ovens en andere huishoudelijke apparaten. Dit maakt het leven efficiënter en gemakkelijker dan ooit tevoren.

Siemens Home Connect is beschikbaar voor iOS en Android. 

Over Siemens Home Connect

Home Connect is een app die het mogelijk maakt om huishoudelijke apparaten van Siemens te bedienen via de smartphone of tablet, waar en wanneer u dat wilt. Of u nu vanuit uw werk de oven wilt aanzetten of in de supermarkt wilt checken of u nog voldoende melk in de koelkast heeft staat: het is allemaal mogelijk met Home Connect. U kunt zelfs een melding ontvangen wanneer uw wasgoed klaar is!

Wilt u weten of uw Siemens apparatuur geschikt is voor Home Connect? Wij helpen u graag verder

Werking Siemens Home Connect

Siemens Home Connect verbindt uw huiselijke apparaten via de WiFi met uw smartphone of tablet. Het enige wat u dus nodig heeft is een apparaat met Home Connect functionaliteit en de app. Met deze app kunt u de belangrijke functies van de apparaten bedienen, zelfs als u niet in de buurt bent. U kunt uw apparaten aan- en uitzetten, maar ze ook tijdelijk onderbreken of verschillende programma’s na elkaar laten uitvoeren. U kunt ook op ieder gewenst moment de status van uw apparaat controleren zodat u weet of u niet bent vergeten het apparaat aan- of uit te zetten.

Wist u dat u met de Siemens Home Connect:

  • Een melding kunt krijgen wanneer uw vaatwastabletten op zijn
  • In de koelkast kunt kijken met een camera als u van huis bent
  • Recepten uit de app kunt selecteren en de perfecte bereiding direct naar uw oven kunt sturen
  • De was op afstand kunt doen, en een melding kunt ontvangen wanneer deze klaar is
  • Meldingen kunt ontvangen wanneer u de filter van uw afzuigkap moet vervangen
  • Koffie kunt zetten vanuit bed.

Alvast een demo testen?

Zelfs als u op dit moment geen Siemens Home Connect apparaat bezit, kunt u de app alvast uitproberen. Download de app, selecteer de demo-modus en ervaar alle functies: neem alvast een kijkje in de koelkast of schakel de oven op afstand uit.

De mogelijkheden zijn zo goed als oneindig met de Siemens Home Connect. Meer weten? Kom langs in onze winkel en ontdek het gemak van Siemens Home Connect! 

Bekijk de openingstijden

Delen