Een stoere badkamer met JEE-O

Een stoere badkamer met JEE-O

We kunnen maar niet genoeg krijgen van de industriële en stoere inrichting. Vaak zie je deze stijl terugkomen in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Maar ook een badkamer kan stoer ingericht worden! Benieuwd hoe? Laat je inspireren!

Het merk JEE-O staat bekend om zijn strakke en onderscheidende badkamers door het gebruik van opvallende kranen, baden en wastafels. De ontwerper van JEE-O heeft veel aandacht geschonken aan de vormgeving van het bijzondere design.

Bekijk hier meer over het merk JEE-O

Vrijstaande douche

Douches hebben we in vele soorten en maten, maar de robuuste douches van JEE-O zijn net eventjes een tikkeltje anders. Ga eens voor een zwarte vrijstaande douche. Zo creëer je gelijk een krachtige  industriële uitstraling en is ‘ie het pareltje in jouw badkamer!

Robuuste badkraan

Maar je kunt ook een industriële uitstraling creëren met één van de minimalistische baden van JEE-O. Gecombineerd met een stoere (vrijstaande) badkraan tover je je bad in een handraai om in een stoere eyecatcher.

Lees meer over een betonlook badkamer

Stoere wastafel

Door gebruik te maken van opvallende kranen bij een minimalistische wasbak, krijgt je wastafel een hele andere uitstraling. Ga bijvoorbeeld eens voor een kraan die op de muur bevestigd is in plaats van op de wasbak. Dit ziet er gelijk al heel strak uit! Maak het geheel af met zwarte spiegels, verlichting en accessoires om zo het stoere gevoel helemaal door te trekken in de badkamer.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar onze winkel en bekijk de douches, kranen en het bad bij ons in de showroom!

Bekijk hier onze openingstijden

Delen